Picas: ‘Si lluites pels teus somnis pots perdre, però si no ho fas ja ho has perdut tot’

La corredora de curses de muntanya i campiona mundial, Núria Picas, que ocupa el lloc número 25 a la llista d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí per la circumscripció de Barcelona ha participat avui en diferents actes a les Terres de Lleida.

En una xerrada debat davant els alumnes i professors d’INEFC, Picas, ha volgut mostrar i defensar la seva ‘aposta per l’esport i també per la gent jove que han de practicar esport per tots aquells valors que ens regala, per la força de voluntat, pel treball, per la constància, per la perseverança, el treball en equip… uns valors tan necessaris avui a la nostra societat’.

De la mateixa manera ha volgut animar tota la ciutadania a llençar-se i a lluitar pels seus somnis i objectius i ‘que facin de les seves aventures els seus èxits, perquè jo sempre dic el mateix, si lluites pots perdre, si no ho fas ja has perdut’.

La corredora barcelonina també ha participat en un acte de campanya amb els seus companys de la coalició Esquerra Republicana – Catalunya Sí, Marta Vilalta i Engelbert Montalà, a la Sala d’Actes del Centre Cultural de Mollerussa en el qual ha fet una comparació amb la situació que està vivint el país i les curses on ella participa ‘Les curses de muntanya són dures i es pateix, el patiment que estem vivint Catalunya és molt pitjor que fins i tot l’ultratrail del Montblanc, no és una cursa de 170 km, sinó una que fa més de 300 anys que dura‘.

Així mateix, també ha volgut recordar als assistents que ‘el partit que governa ara a Catalunya amb l’aplicació del 155, no és només un dels que té menys representació al país, sinó que a més, és el partit més corrupte d’Europa‘.

Picas també s’ha reunit, abans d’aquest acte electoral amb diferents associacions i entitats esportives del Pla d’Urgell amb les quals ha aconsellat la pràctica de l’esport com un ‘eix cohesionador i integrador del nostre país, que uneix les persones de tot arreu, de totes les classes socials i de totes les ideologies’.