Montserrat Casals

 

Veïna de les Borges Blanques, i que viu en Crta. N-240 Km 70.

Casada i mare de fill i filla. Docent en actiu des del curs 87-88 amb destinació en un centre públic del departament d’educació i Universitats. Institut Caparrella – Lleida.

Llicenciada en: Títol universitari oficial de llicenciada en Ciències del Treball, Centre: facultat de dret i economia UDL. Any titulació: 2005/2006.

PREMI EXTRAORDINARI DE LLICENCIATURA EN CIÈNCIES DEL TREBALL, de la facultat de Dret i Economia, corresponent al curs 2005/2006. Lleida, 21 de setembre de 2007.

Diplomada en: Títol universitari oficial de Graduada social. Centre: Escola universitària de graduats socials de Lleida. Any titulació: 1998.

CONVALIDACIÓ DE CRÈDITS PER NOVA TITULACIÓ: RELACIONS LABORALS, Centre: Escola universitària relacions laborals. Any titulació: 11/06/2003. Diplomada en Relacions Laborals.

TECNICO ESPECIALISTA INFORMATICA DE GESTIÓN, Centre: Institut politècnic deformació professional de Lleida . Any titulació: 1986.

Ha estat vinculada a moviments sobiranistes, culturals i en defensa dels drets socials. És membre d’Omnium cultural i ANC. Ha participat en la vida social del poble, essent en dues ocasions secretària i presidenta de l’AMPA col·legi Montserrat, membre de la junta de l’escola de futbol Som Garrigues entre altres coses.

Militant d’ERC i regidora en aquest ajuntament per primera vegada, aquesta legislatura.

Escoltem al ciutadà. Estem disposats a treballar per Les Borges i per una Catalunya lliure.esquerraborges@gmail.com