MALGRAT TOT SEGUIM TOSSUDAMENT ALÇATS i LA DEMOCRÀCIA SEMPRE GUANYA

Actes finals de campanya 21D d’ERC al Solsonès

Esquerra Republicana & Catalunya Sí realitzarà aquest cap de setmana i a principis de la setmana que ve els seus actes finals de campanya electoral al Solsonès en motiu de les eleccions del 21 de desembre al Parlament de Catalunya.

L’acte principal de campanya serà aquest diumenge 17 de desembre a les 12h a la Plaça del Camp de Solsona. Amb el lema “MALGRAT TOT SEGUIM TOSSUDAMENT ALÇATS” hi intervindran Bernat Solé, alcalde d’Agramunt i candidat núm. 2 per Lleida a diputat al Parlament de Catalunya; David Rodríguez, alcalde de Solsona i candidat núm. 6 per Lleida a diputat al Parlament de Catalunya; Xavier Castellana, senador al Senat per la Circumscripció de Lleida; i Kevin Domínguez, candidat de les JERC per Lleida a diputat al Parlament de Catalunya. En acabar, hi haurà vermut per tothom.

D’altra banda, sota el títol “LA DEMOCRÀCIA SEMPRE GUANYA” els altres actes de la setmana vinent seran al Solsonès el dilluns 18 de desembre a les 20h al Local Social de la Molsosa, i el dimarts 19 de desembre a les 20h a la Casa Gran del Miracle de Riner.

L’acte a la MOLSOSA, el qual serà tipus Taula Rodona – Col·loqui, serà protagonitzat per Ramon Lletjós, director dels Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central, i el David Rodríguez, alcalde de Solsona i candidat núm. 6 per Lleida a diputat al Parlament de Catalunya.

En canvi, l’acte a RINER, també tipus Taula Rodona – Col·loqui, serà protagonitzat pel Lluís Oliveras, president de la federació territorial d’ERC a la Catalunya Central, i pel Xavier Castellana, senador al Senat per la Circumscripció de Lleida.